Bohemian-bruidskapsels

Bohemian stijl bruiloften zijn een ding van romantiek en schoonheid, en laten we eerlijk zijn – het echt met het uiterlijk van de bruid. Zodra u uw zachte en grillige free flowing bohemian jurkje hebt uitgekozenis de volgende stap het kiezen van het perfecte kapsel.

De truc van een perfect boho chic kapsel met flair is om te kiezen voor een losse natuurlijke stijl die natuurlijke charme en vrouwelijkheid uitstraalt .
Bohemien is echt alles over het feit van het natuurlijke, mooi en trouw aan jezelf, bloemen zijn bijna een must. Versier je haar met vers geplukte bloemen die je boeket en bruids schoonheid aanvullen of kies voor een prachtige bloemenkroon.
Vlechten zijn de belichaming van vrouwelijke verblinding, eraan toevoegend dat broodnodige vleugje eigenzinnigheid om uw boho look af te maken. Opties zijn onder andere een vlecht zijlings of op de rug, of werken met kleine vlechten in je los krullend haar.
Als je niet zo van een bloemenkrans houd, kan je kiezen voor een mooie haarband, misschien een zachte of mousserende hoofdband gewoon het ding om een vleugje boho chic glamour toe te voegen aan de bruids look. Een dunne gouden band over het voorhoofd is een gegarandeerde winnaar terwijl een schitterende kop sjerp ook een echte boho uitstraling geeft.
Een broodje of knot, of het nu hoog, laag of aan de zijkant is , broodjes zijn gewoon tijdloos en geven zeker het juiste effect wanneer ze versierd zijn met een bloem of drie.

Boho-bruidskapsels

Meer Artikelen