Ochtend tips voor de bruid zo begin je aan je trouwdag

Bruid ochtend trouwdag

Vóór de huwelijksochtend komt de ochtend vóór de trouwdag. Om een ​​soepele, ontspannende en plezierige huwelijksochtend te hebben, moet je de avond ervoor rekening houden. Het is de tijd die het verschil kan maken tussen goed en perfect. Het is de tijd dat je trouwdag echt begint.Het eten en drinken

Als je  een ontspannende nacht wilt hebben, gevolgd door een diepe en probleemloze slaap, dan is dit het moment. Met deze tips om je op weg te helpen.

Kijk wat je drinkt. Het is begrijpelijk dat de avond voor een bruiloft alcohol in beslag kan nemen, het wordt door velen van ons gebruikt om te ontspannen, tot rust te komen en plezier te hebben. Maar er is veel onderzoek dat suggereert dat het de kwaliteit en hoeveelheid slaap kan bederven . Cafeïne zou ook een ‘no go’ moeten zijn. Voor een funky en frisse benadering van de pre huwelijksnacht, waarom niet proberen om wat smoothies te maken? Ze kunnen heerlijk zijn, zijn bekend dat ze grote gezondheidsvoordelen hebben en sommige helpen te zorgen dat elke bruid een goede slaap heeft!
Eet de juiste dingen. Ten eerste zou dit niet het moment zijn om te experimenteren met nieuwe voedingsmiddelen of iets pittigs. Het is gewoon niet het risico waard! Kies in plaats daarvan voor iets dat rijk is aan eiwitten. Eiwitten zijn al lang geleden in verband gebracht met een goede nachtrust.  Met eieren, vette vis en kip als gezonde, eiwitrijke opties. Dus geef je huid een gezonde gloed voor je trouwochtend.

Hydrateer. Neem de avond voor je bruiloft voldoende water. Het mengen met citroen is ook een winnende factor, zij het niet saaie combinatie! Je kunt altijd de betere huid zien aan diegenen die veel water hebben gedronken, als degenen die dat niet hebben gedaan.
Probeer een laatste avond niet in paniek te raken dat je bleek bent, het kan meer problemen veroorzaken dan het waard is! Er zijn vaak bruiden die in paniek raken over het feit dat ze te bleek zijn en een dag of twee voor de bruiloft zonnebaden, en ze raken verbrand door de zon, wat weer moeilijk te verhullen is.
Scrubben. Door te scrubben en de huid te hydrateren, zowel het gezicht als het lichaam, zal de huid er op zijn mooist uitzien,maar vermijd het hebben van andere gezichtsbehandelingen binnen drie dagen voor de bruiloft. Hoewel een zachte peeling, is een goede optie de avond  voor je bruiloft.
Hoe zit het met de gevreesde nep-kleurtje? Pas op met een spraytan, deze kan snel te donker uitvallen, probeer deze ruim liefst 3 maanden voor de bruiloft.

De huwelijksochtend

Vandaag heb je het gevoel dat je  weer als een kind zit te wachten op Sinterklaas, en open je je ogen op de ochtend van je trouwdag. De verwarring die gepaard gaat met wakker worden wordt al snel vervangen door de opwinding en zenuwen van de grote dag. Maar hoe monumentaal de gelegenheid ook is, er zijn nog steeds dingen die gedaan moeten worden!Haar en make-up

De gedachten aan het haar en de make-up kunnen je gedachten domineren. In wat waarschijnlijk een strak geplande en hectische dag zal zijn, Neem de tijd om je te strekken en te zonnebaden in wat er gaat komen. Maar dat betekent niet dat er niets is wat je zou kunnen doen!

Ontbijt. Vandaag is het niet de dag om het ontbijt over te slaan. Nerveus zijn maakt gebruik van energie, dus zorg ervoor dat je eet! Hoe en waar je de nacht ervoor doorbracht, kan invloed hebben op je ontbijtopties, evenals je persoonlijkheid.  We raden iets gezonds en gemakkelijks aan voor je spijsvertering, maar zolang je eraan denkt om te eten, is de dag goed begonnen.

Ontbijt voor de bruid

Maak plezier. Probeer alles niet te serieus te nemen. Dit once in a lifetime evenement kan je in de wervelwind brengen zodat de dag als een waas voorbij gaat, tenzij je tijd voor jezelf maakt. Lach met vrienden en neem de tijd om te ademen, om deze speciale dag met je geliefden te delen. Door ’s ochtends een muziekafspeellijst te maken, kan de ochtend op de voorste voet worden afgespeeld en al snel wordt de kamer overspoeld door gelach en gebabbel. Je kunt het actueel houden, de afspeellijst vullen met liedjes die iets voor jou en je vrienden betekenen, of iets geheel anders. Het is je trouwochtend, doe het op jouw manier!

Draag de juiste kleding. Wanneer je ’s morgens gekleed gaat, pre-haar en make-up, overweeg dan serieus om een ​​overhemd met knopen te dragen te dragen. Je wilt niet dat je haar perfect wordt gedaan met een perfect opgemaakt gezicht en dat je daarna een strak tshirt over je hoofd moet trekken. Probeer ook strakke beha bandjes te vermijden, ga ofwel zonder of draag een strapless omdat riemsporen op de huid lelijk kunnen zijn wanneer het tijd is om “I Do” te zeggen!

Zorg voor een noodzak tegen kleine ongelukjes die zich overdag voordoen, we raden aan het volgende in te pakken:
Schaar
Pleisters en schoenen
Maandverband
Scheermes
Pijnstillers
Anti-diarree tabletten
Naaidoosje
Deodorant – haarlak
Reserve tandenborstel en pasta
Nagelvijl

Panty

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar plan je vertrek. Dingen om ervoor te zorgen dat het gebied vrij is van obstakels, tapijt op de grond leggen voor extra grip in de regen, en te spreken van regen, plan altijd een paraplu! Als je je naar de auto hebt begeven, ga je langzaam en achterwaarts naar binnen en zwaai je als laatste je benen in de auto.

Fotografie

“De ochtend is een favoriete onderdeel van een trouwdag om te fotograferen. Het is niet voor niets dat dit het favoriete onderdeel is, het is allemaal ongelooflijk natuurlijk en enkele van de meest memorabele foto’s komen uit de ochtend, dus wees er maar klaar voor!

De fotograaf komt graag vroeg in het huis van de bruid. Ze komen ongeveer twee uur voordat de bruid zal vertrekken naar de ceremonie, wat genoeg tijd geeft om een ​​aantal natuurlijke momenten vast te leggen van al die nerveuze / opgewonden momenten.
Probeer en plan! Werken vanuit een schema kan niet alleen de fotograaf helpen, maar ook je haar / make-up stylist! In feite zou een beetje inspanning om een ​​schema te maken je kunnen helpen om een ​​meer ontspannen omgeving te creëren, en daarbij meer natuurlijke, vrolijke foto’s te hebben.

Organiseer je spullen. Een fotograaf moet de kleine dingen weten, zoals welke schoenen van jou zijn, welke sieraden je draagt, enz. Door ze allemaal in één ruimte te groeperen voordat de fotograaf arriveert, bewaar je waardevolle tijd. Wanneer het grote moment aanbreekt om de jurk aan te trekken, zal je blij zijn dat je alles bij elkaar hebt verzameld.
Geniet van de ochtend. Probeer het en geniet ervan met je familie en beste vrienden, je hebt deze dag lang gepland. Als je niet oppast zal de dag voorbij gaan, en hoewel een haastige hectiek gegarandeerd is, zal een beetje rust en plezier het beste uit je foto’s halen.

Het is nog maar het begin

De huwelijksochtend is het begin van je grote dag, sommigen zullen misschien zeggen dat het de start is van de rest van je leven. Daarom is het belangrijk om het op de juiste manier te starten. Door goed voorbereid te zijn, vergroot je de kans op een geweldige trouwdag aanzienlijk. fluitje van een cent!